Om oss

Café, Konditori & Bageri | Smörgåstårta Helsingborg | Fika på Berga

Fika på Berga är ett café med eget bageri & konditori. Vi bakar allt på plats på Garnisonsgatan 10.
Vi är erkända för våra supergoda smörgåstårtor, välfyllda baguetter och goda, bredda frukostfrallor.


Vi har hög service och är stolta över att ha många stammisar som väljer att komma till oss regelbundet. Antingen för att ta med sig något gott eller för att sitta hos oss och ta en fika. Vi ser oss gärna som en naturlig mötesplats på Berga där man ses över en kopp gott Zoégas och en trevlig pratstund.


Oavsett om du är privatkund eller företagskund så kan du förbeställa dina varor och hämta snabbt och lätt i vår UNIKA DRIVE IN. Många företag har Fikakort vilket gör det möjligt att vi kan fakturerar er. Klicka på länken här så kan du läsa mer om vårt Fikakort.

Hos oss hittar du alltid något gott. Vi kan fixa det mesta både nyttiga och lite onyttigare alternativ. Vi har flera vegetariska, veganska, LCHF, gluten- och laktosfria alternativ men också många varianter med bacon, ost eller massor av socker och smör. Helt enkelt upp till dig vad du är sugen på.

Allergi eller andra funderingar så är det bara att fråga oss om innehåll i våra varor. Vi bakar vissa sorter utan gluten men vi är ingen glutenfri miljö.

Vi bakar med smör socker och massor av kärlek.