Om oss

title separator

Fika på Berga är ett café med eget bageri & konditori. Vi bakar allt på plats och gör massor av olika sorters baguetter, mackor, smörgåstårtor, sallader och annat gott.

Vi ha en stor frukostmeny med bredda frallor, energibars, smoothies, overnight oats mm. Såklart finns även obredda bullar och gott bröd.

Hämta snabbt och lätt i vår unika Drive In

Vi har hög service och är stolta över att ha många stammisar som väljer att komma till oss regelbundet. Antingen för att ta med sig något gott eller för att sitta hos oss och ta en fika. Vi ser oss gärna som en naturlig mötesplats på Berga där man ses över en kopp gott Zoégas och en trevlig pratstund.

Vi kan fixa det mesta både nyttiga och lite onyttigare alternativ. Vi har flera vegetariska, veganska, LCHF, gluten- och laktosfria alternativ men också många varianter med bacon, ost eller massor av socker och smör. Helt enkelt upp till dig vad du är sugen på. 

Allergi eller andra funderingar så är det bara att fråga oss om innehåll i våra varor. Vi bakar vissa sorter utan gluten men vi är ingen glutenfri miljö.